Kuntosali ja Kuntokaveri palvelu

Harjoittelu kuntosalilla on yksi monipuolisimmista kuntoilun muodoista, koska se on helppo aloittaa ja tulokset näkyvät usein nopeasti. Lihakset kasvavat ja kiinteydyt, sillä kulutat energiaa myös lihaskuntotreenin jälkeen.

Treeni kuntosalilla on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat elää energisempää elämää. 10-kunto tarjoaa kunnostaan kiinnostuneelle oivallisen liikuntamuodon, rennossa ympäristössä.

Kuntosali on suunniteltu palvelemaan kaikentasoisia kuntoilijoita - sekä naisia että miehiä. Kuntolaitteet ovat turvallisia ja tasokkaita sekä salillamme on myös kattavat laitteet painonnostajille.

Meille ovat kaikki energisemmästä elämästä kiinnostuneet tervetulleita, ikään ja kuntoon katsomatta! Joustavan avainkorttijärjestelmämme ansiosta kuntosali on käytettävissä juuri sinulle sopivaan aikaan 24/7.

Kuntokaveri palvelu

Tuntuuko että haluaisit aloittaa kuntoilun, mutta tarvitset siihen tukea ja ohjausta? Onko sinulla motivaation puutetta tai muuten vaan et uskalla / halua lähteä yksin kuntoilemaan? Ota yhteyttä niin sovitaan sinulle sopiva kuntopaketti. Treenit voivat olla sisällä tai ulkona sinun toiveidesi mukaan.
Ota rohkeasti yhteyttä! P. 040 566 1236 / info@10-kunto.com / @kuntosali10kunto